Aktiviteter for børn og familier

Vi har flere aktiviteter for børn og familien. Kom og vær med til babysalmesang, børnekirke, minikonfirmand eller spaghettigudstjeneste.

Vi elsker børn

Der er også plads til børn i kirken, og de må meget gerne være med under gudstjenesten.

For nogle børn er det lang tid at skulle sidde stille under en hel gudstjeneste, derfor:
Bagerst i kirken til højre er der legesager. Her er der plads til, at børnene kan lege og underholde sig sammen med en forælder, hvis de har brug for en pause eller to. Det er stadigt inde i selve kirkerummet, så tænk over lydniveauet. 


BØRNEKIRKE
Nogle søndage er der arrangeret speciel børnekirke for alle børn. Lidt inde i gudstjenesten synger vi børnekirkesangen og går over i Sognehuset, hvor der er fortælling, sang og måske en aktivitet. Børnene kommer tilbage og er med til altergangen.

Babysalmesang

Syng og dans med din baby! Et skønt tilbud om nærvær og fællesskab til nybagte forældre og deres spædbørn (3-12 mdr.) samtidigt med du får inspiration til at bruge salmeskatten på en ny måde.  

Tilmeld dig og dit barn til 8 tirsdage mellem kl. 9.30-10.15 fra 24. oktober til 12. december.

Læs meget mere her

Hvis du vil have en uforpligtende snak om dåb, så kig her

Gud og Spaghetti

Et tilbud designet til børnefamilier med en kort gudstjeneste og mad.

Kom og oplev, hvor nemt og godt det er at have en fælles gudstjenesteoplevelse uden at skulle tænke på aftensmad og oprydning. Alt er tilrettelagt i børnehøjde, og alle er velkomne!

Minikonfirmand - En opdagelsesrejse i kristendommen

Gå på opdagelse som detektiv sammen med Kirke- og kulturmedabejder Henrik, der elsker at være nysgerrig og stille skøre og seje spørgsmål, samtidigt med vi skal lege, spille, tegne og høre historier. 

Læs meget mere