Syng med i årets Påskekor-event!

🎶 Sindbjerg og Øster Snede Kirker inviterer dig, din familie og nabo med til en uforglemmelig oplevelse. 🎶

Øv dig i et trygt og sjovt fællesskab sammen med hele familien eller din nabo.

Tilmelding

Få nærmere informationer i nyhedsmails direkte i din mailboks, hvis du tilmelder dig. Inviter din familie og nabo med til en uforglemmelig oplevelse. Når du tilmelder dig, giver du også tilladelse til, at vi må bruge billeder fra eventet på kirkernes medier. Tak for det.

Ingen erfaring nødvendig

Alle kan være med. PÅSKEKOR er for alle, der har lyst til at dele glæden ved musik og skabe minder sammen. Og kan du lide sprudlende musik og intense ballader, så er du gået helt rigtigt, for vi vil i år sætte mere fokus på gospelgenren. Husk rigtige mænd synger i kor! Læs bare herunder!

Læsere

I løbet af koncerten synger koret og der er fællessange. Desuden vil nogle fra kirkerne læse de stærke tekster fra påskens historie. 

Stærkt band

Vi har dygtige musikere på i bandet, for at give en helt unik oplevelse. 

Øvetidspunkter


I 2024 havde vi disse øvetider:

Torsdag den 22. februar kl. 18.30 til 21.30 i Øster Snede
Onsdag den 6. marts kl. 18.30 til 21.30 i Sindbjerg
Onsdag den 13. marts kl. 18.30 til 21.00 i Øster Snede
Palmesøndag den 24. marts kl. 10.30 og indtil koncerten kl. 16 i Sindbjerg

Koncerter 

Palmesøndag kl. 16 i Sindbjerg Kirke og kl. 19 i Øster Snede Kirke

 

Sæt datoerne af nu og del. Det bliver mega hyggeligt.

Prøv dig selv af

I et trygt øvemiljø giver vi mulighed for, at du kan lege med din stemme. Måske er du ikke klar til X-factor-scenen, men vi har en meget bedre scene, hvor der ikke bliver grinet af dig. Til påskekor kan du med kyndig rådgivning fra dirigenterne også prøve at synge solo eller duet, hvis du har lyst. 

Få fintunet din mandig- og kvindelighed.

En ny undersøgelse har netop vist, at fugle er nødt til at øve sig, for at blive ved med at være set på som rigtige hanner. Oveni det viser forskningsstudiet, at dette også gælder i menneskets verden! Nu har du muligheden for at fintune og strække dine sangmuskler, så du får din mandig- og kvindelighed trænet både til glæde for os alle og for din egen psykiske og fysiske velvære. 

" De sidste år har været en stor succes, og nu glæder vi os virkelig meget til at dele denne oplevelse med endnu flere fra vores lokalområde. "

Lone Henriksen, Øster Snede Kirke

" I skal bare tilmelde jer og tage med - også hvis du er en mand. Vi øver i et trygt fællesskab, hvor vi griner og hygger os rigtig meget sammen, så alle kan være med. "

Ole Lauridsen, Sindbjerg Kirke

Sæt tonen for en fantastisk påske
– tilmeld jer nu på www.bit.ly/tilmeldpåskekor24