Babysalmesang

Skønt nærvær med din baby og andre nye forældre. 

Syng og dans med din baby!

Et skønt tilbud om nærvær og fællesskab til nybagte forældre og deres spædbørn (3-12 mdr.) samtidigt med du får inspiration til at bruge salmeskatten på en ny måde.  

Tilmeld dig og dit barn nu. Så snart vi har en håndfuld babyer samlet, sætter vi kurset i gang. Tag gerne hele mødregruppen med, så I kan nyde dette fællesskab sammen. 

Vi synger salmer, børnesange og enkle sanglege – med vægt på sanseopmærksomhed, musikalske stemninger og nærvær. Bagefter får vi lidt kaffe og hygger med hinanden i sognehuset.

Forløbet afsluttes ....

Forløbet afsluttes med en Babysalmesangsafslutningsgudstjeneste en lørdag, hvor I gerne må invitere søskende, forældre, faddere og bedsteforældre mødes og fejrer en mini gudstjeneste med de sange vi har lært og spiser brunch sammen i Sognehuset.

Tilmeld jer her

Henrik guider

Vores dygtige kirkemusiker Henrik Engelbrekt Refshauge har gennem flere år ledt babysalmesang i Haderslev Domkirke. 

- Det er vigtigt for mig at skabe et ro af tryghed og nærvær, så far/mor og baby kommer tæt på hinanden, fortæller han. 
- Baby kommer til at være godt træt efter en omgang babysalmesang, fordi rigtigt mange sanser er i gang. Det er virkelig sundt, fortæller Henrik, der selv er uddannet organist, journalist og præst og arbejder som gospeldirigent i sin fritid. 

"Jeg elsker at gå til babysalmesang med min far, for så lærer han, at det faktisk er hans stemme jeg elsker så højt!"

Mathias Andersen, baby fra Lindved

"Det er helt vildt så godt jeg sover efter babysalmesang, og totalt hyggeligt når vores barnevogne står ved siden af hinanden ved middagssøvnen."

Sophia Carstensen, Lindved